• +46 (0)322 67 22 10
  • info@memoforlag.se

Deckarvandringar

Deckarvandringar

 Deckarvandringar 2023

Nu kan man följa med Moa och Måns på hemligt uppdrag under en dryg timma. Upplev Alingsåsmiljöerna som speglas i Hemliga Klubben-böckerna samtidigt som ni löser ett mystiskt och klurigt Hemliga Klubben-fall. Moa och Måns tar med barnen på en härlig tur bland stadens innergårdar och gränder där man letar ledtrådar och också får lära sig deras hemliga skriftspråk.


Det är spännande, roligt och klurigt!

Deckarvandringarna bygger på Hemliga Klubben-böckerna, av barnboksförfattaren Susanne MacFie som också skriver manus till barndeckarvandringarna.


Praktisk information

Deckarvandringen tar ca 1 timma och rekommenderas från ca 6 år upp till 10 år. Biljetter köper man via biljettlänken nedan och medföljande vuxen behöver också biljett. Kläder efter väder. Begränsat antal platser per grupp.

Deckarvandringen utgår från Estrads foajé (Åmanskaparken). Se vägbeskrivning nedan.

Torsdagar och fredagar kl:  11.00

TORSDAGAR

JUNI
29 juni

JULI
6 juli
13 juli
20 juli
27 juli

AUGUSTI
3 augusti
10 augusti
17 augusti

FREDAGAR

JUNI
30 juni

JULI
7 juli
14 juli
21 juli
28 juli

AUGUSTI
4 augusti
11 augusti
18 augusti


OBS ! Biljettbokning sker via AXS biljettsystem som administreras av AHK (Alingsås Handbollsklubb) på Estrad Alingsås, därav kommer du se AHKs logga vid biljettköpet. 

Sveriges Radio P4 Göteborg var och hälsade på den 14 juli 2022 och gjorde en intervju med Susanne MacFie, författare till deckarvandringen och Hemliga Klubben-böckerna och passade även på att prata med deckarna Moa och Måns…

Tyvärr har P4 Göteborg tagit bort avsnittet…

Hasse Andersson intervjuar Susanne MacFie

Deckarvandring i Alingsås
Deckarvandringen startar i Åmanska parken i Alingsås

Personbil
För er som kommer med bil hittar enklast parkeringsmöjligheter i Estrad Alingsås. Därifrån tar det ca 1 minut att promenera till Åmanska parken.
Du kan även hitta information om parkeringar på Alingsås kommuns webbsida.

Lokaltrafiken
För er som väljer lokaltrafik kan söka er resa på Reseplaneraren.
Från Alingsås tåg- och bussterminal är det ca 2 minuter promenad.

Skolresor med egen buss
Lättast är att bussen stannar vid Stora Torget och släpper av eleverna. Där är gångfartsområde och fordonsförare har väjningsplikt mot gående. Bilister och cyklister med flera skall alltså lämna gående företräde.

Karta