• +46 (0)322 67 22 10
  • info@memoforlag.se

Digitala Deckarfall

Digitala Deckarfall

Hemliga Klubben-appen

Ladda ned appen här: |  App Store för iPhone och iPad  |  Google Play för Android telefoner  |

Hemliga Klubben-appen är mycket mer än ett mobilspel. Barn och familjer får röra på sig ute och ta sig till olika platser för att spana efter hemliga ledtrådar som dyker upp i appen, klura på misstänkta och på sätt lösa deckarfallen. Samtidigt samlar man poäng och troféer. Allt med hjälp av en Iphone eller Ipad tillsammans med Moa och Måns och Hemliga Klubben.

Deckarfallen är nya, och finns inte i bokform, men de misstänkta är hämtade från böckerna. Det går också att sitta inne och lösa deckarfall, men man får mer poäng om man löser fallen när man rör på sig ute. Man kan både läsa och lyssna på texterna i appen. Det finns dessutom tre olika svårighetsnivåer.

Det är spännande, roligt och klurigt.

Flera språk
Appen finns också på svenska, norska, danska, finska och engelska. Appen väljer per automatik det språk som mobilen eller läsplattan är inställd på. (Default är engelska)

Platser och städer
Fler länder, städer och fler språk kommer att släppas löpande. Finns inte din ort med så mejla till info@memostories.se, så ser vi om det går att ordna.

Barnkalas och ljudböcker
I appen och på webbsidan www.memostories.se går det dessutom att boka deckarbarnkalas med Hemliga Klubben och läsa och lyssna på böcker.

För skolan
Sedan kan man dessutom lösa deckarfall i skolan. Tillsammans med sina klasskompisar kan man boka och lösa deckarfall som ligger inom skolans område eller i dess närområde. Det avgör den som bokar.

Android-telefoner
Tyvärr fungerar inte kartfunktionen i Android-versionen av Hemliga Klubben appen varför vi för tillfället har stängt ned den nedladdningslänken.